Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на гумени уплътнения

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна на гумени уплътнения

Здравейте колеги! Извинявам се предварително ако е обсъждана темата преди, но не намерих нищо. Става дума за това, че гумите (уплътненията) по вратите и праговете ми се разкачат, скъсани са, а някои и изгнили (старостта си казва думата ) Интересува ме, някой дали до сега е сменял за да каже от къде могат да се вземат, какви пари са горе долу и въобще намират ли се? Благодаря предварително!
    Alfa GTV
    sigpic

От александър ауто съм поръчвал за типото... и още преди 10тина години кихнах 60лв
    Иначе те съветвам от някоя на яасти да си купиш...твойта даже е ФЛ. ...как така от старост Някой изобщо не купува подхранващи спрейчета

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
      От александър ауто съм поръчвал за типото... и още преди 10тина години кихнах 60лв
      Иначе те съветвам от някоя на яасти да си купиш...твойта даже е ФЛ. ...как така от старост Някой изобщо не купува подхранващи спрейчета
      Мерси за инфото. Ами не.. колата още като я купих си бяха така гумите... а че не съм купувал спрейчета и това е вярно.. дори не съм подозирал че има такива
      Alfa GTV
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от minkata Покажи съобщение
        Здравейте колеги! Извинявам се предварително ако е обсъждана темата преди, но не намерих нищо. Става дума за това, че гумите (уплътненията) по вратите и праговете ми се разкачат, скъсани са, а някои и изгнили (старостта си казва думата ) Интересува ме, някой дали до сега е сменял за да каже от къде могат да се вземат, какви пари са горе долу и въобще намират ли се? Благодаря предварително!
        http://www.alfaworkshop.co.uk/parts/...or_Seals.shtml
        GTV 2.0 TS 16V 1998
        HYUNDAI I20 1.1 CDRi 2013

Comment

Working...
        X